Event x2 i mars 2018

Event, eller jippon som vi kallar det är bra att ha – folk samlas, har trevligt, umgås, skrattar, äter och dricker. Ibland lär man sig något nytt, man kanske till och med träffar en ny kompis, eller vän. Man mår bra av jippon!

Jippo nummer 1

1 mars 2018, kl 18 30 – Johanna & Mat i Uppsala,  Johanna och Zebrawine står som värdar för Stefano Bariani, den erfarne, trevlige och ödmjuke vännen som kan vin utan och innan. Stefano jobbar med San Patrignano i Coriano och med sin egen vingård – Fondo San Giuseppe i Brisighella, båda i regionen Emilia-Romagna, Italien.
Vi får glädjen att prova 7 viner från gårdarna och äta en trerätters middag – mums !
Ärligt talat är det nästan utsålt, men chansa med ett mail till pawel@zebrawine.se som håller reda på antalet deltagare. Kanske det dyker upp en plats. Kostnad för kvällen – 900 kr.

Jippo nummer 2

6 mars 2018, kl 1900 – Dryck och Mat Uppsala tillsammans med Zebrawine inbjuder till en glädjefylld kväll med Håkan Larsson som huvudperson. Håkan är ju en av Sveriges mesta och bästa vin – och matmän. Här blir det också 7 viner och tre rätter, kanske med lite bonus.

I priset som är 1250 kr ingår 100 kr som oavkortat går till ett projekt i Kapstaden som Håkan engagerat sig i, ett hem för gatubarn.

Här finns lite mer platser kvar – maila till pawel@zebrawine.se bums, så får du veta läget.